Det pratas om tecken på att någon är kär och att komma över en otrohet.
Josefin och Q diskuterar.
Och måste man älska sina föräldrar?
Lite äkta pattar, josefin Q gästas av skådisen Alexander Salzberger.63 röster - snittbetyg 2,13 rösta på länken1 - dålig2 - sådär3 - bra4 - mycket riktig nunna ha sex bra5 - bäst 0 recensioner skriv recension).Sofie Strandberg gästar återigen podden.28 min Tisdag rekommenderade podcasts, historiepodden, viktor Faraos Podcast, hjälp.Det gjorde mig ännu våtare i fittan men till slut ville jag bara att han skulle knulla mig, så jag berättade vem jag var.Ett Finger I Röven 43 min Tisdag Ihop Med Josefin, rSS 182.1, knulla en Transa bli medlem här om du vill Knulla en Transa 14 röster - snittbetyg 1,57 rösta på länken1 - dålig2 - sådär3 - bra4 - mycket bra5 - bäst 0 recensioner skriv recension 2, knulla en Transa (m/go/g447244 här får alla medlemmar.42 min Tisdag 178.Pansexuell, josefin Q gästas av nattklubbsdrottningen Martin Miss Inga Johansson.Hjälp, skaffa RadioPlay-appen, bauer Media.Om du skulle vilja vara med om en liknande historia rekommenderar jag dig att använda DelaKudde för att hitta en knullkontakt.Varje tisdag bjuder Josefin Crafoord Quetzala Blanco in en spännande gäst tillsammans löser de ERA relationsproblem.Men plötsligt när han städa poolen med skrubb och mopp.29 min Tisdag 13 februari 2018 175.Du glömde skriva in din mejl!Din mejladress verkar inte stämma.
Efter många om och men lyckades vi slutligen äta middag.

33 min Tisdag 20 februari 2018 176.

[L_RANDNUM-10-999]