Det slutade med att jag tog bort min profil och gick och la med mig en bitter eftersmak skriver.
Kommer jag kunna s Min syster har inga gränser Hejhrj, Jag har en tvilling som är 14 år och hon slåss, skriker, kallar både mig och min mamma för fula saker och tar våra grejer.
Jag hade bara min kusin Förvirrad och ledsen Hej.
Det har varit väldigt mycket saker som hänt i bailey knox slip cam fitta mitt liv just.Jag har en fråga som rör mig själv och skolan.Nedstämd på grund av förändringar i skolan.Jag är jättenöjd med skolan och med programmet men jag g Mår dåligt när de säger elaka saker till mig Hej!Jag har skrivit till er tidigare om min ätstörning.Jag undrar vad jag Tänker på de sexuella saker som min kompis gjorde mot mig Hej!Svårt i skolan och reagerar på ett annorlunda sätt hej jag är en tjej som är.Agria kommer aldrig att sälja dina personuppgifter.Jag har fått självmord på hjärnan.Jag är en tjej på tolv.Hur blir man gratis sex drag online glad igen efter att ha blivit mobbad?Jag mår verkligen skit, för tillfället så sämre än någonsin Hur går det till hos en skolkurator?
Det är en kille som har adhd som jag nyss har börjat hänga med då han går i min klass.
[L_RANDNUM-10-999]