Morsans nya kille bodde i Nyköping och vi bodde alltså i Stockholm.
Mmmm Moster skriker och stönar - Å vilken kuuk, jag e så kåt, knulla aaaaa och kommer som fan vibrerar och rister och skriker aaaaa å jaaaa jaag kommer.
Grovkuken - Hej igen Grovkuken!Saften har gjort verkan på mig för jag tycker inte alls det är konstigt att han beordrar mig att ta av mig jeansen istället tycker jag det är roligt och skönt att få knäskura i bara trosorna istället.I alla fall gjorde min fitta det för den är plaskvåt.Mmm Grovkuken Ja, det är alldeles sant!Medan vi tittade på spermaspruten på TV:n så kladdade farbröderna med sina fingrar i omväxlande min fitta och stjärt, och ibland ville dom att jag skulle suga på deras fingrar efteråt.Jag skulle vilja vara med och se när du behandlar din styvdotter så!Hon har lika väl kunnat vara singel!En sådan här kvinna kan bara inte finnas!, Vilken avtändande tråkig fantasi!Men du ska få ännu mera beröm innan kvällen är slut, flicka lilla!Jag skulle gärna vilja veta mer om dina fantasier om din sexiga styvdotter.Vill skrika - Men sug kuken då, din kåta slyna, jag vet att du gillar det din kåta lilla hora.Jag skulle tjäna hela 250 kr vilket var mycket pengar för mej!Du får känna på henne så mycket du önskar!Du är så upphetsad av den bizzara situationen och då du gillar förnedring kommer du också i fontänorgasm.Grovkuken 20:11 Anmäl kommentar Nix jag har inga behov av att skriva kommentarer till mig själv Trololk, och tjejer yahoo röst mic-chat-rum anna, fia och lotta skriv till mig på skype eller Hotmail.Jag brukar fantisera om att ha sex med kompisens morsa hur mycket kan du göra som en cam par när jag var tonåring.
Han är jätteglad att se mig och ger mig en kram.


[L_RANDNUM-10-999]