Min stora oro är att jag tror att hon är otrogen.
Ett helt liv av lögner, hoppas att livet snart tar slut.
Ofta har tjejer som man träffar redan en pojkvän, hör hela tiden samma sak från dom jag känner.
Nu säger han cam tjejer inte kan hitta riktiga jobb däremot att det var ett idiotiskt misstag och att han önskar det var ogjort.Ett jättegräl och sen slog hon mig blodig.Vi har våra egna vänner - inga gemensamma.Lillan 12:45:20 För 4 veckor sedan kom jag på min man med att ha en relation till en kollega sedan 4 veckor tillbaka.Fråga till Relationsexpert Hej, Jag är en kille på 16 år och sen ett år tillbaka så har jag varit tillsammans med min flickvän som bor i Västerås.Det är ju fruktansvärt tragiskt, men jag vet inte om jag hade vågat alls annars, vilket man kan se som både positivt och negativt.Det har hon sagt till min man.Jag menar att han skall gå dit när chatt-programmet ladda ner gratis det passar henne.Min man var tio år äldre än jag och stod för all den trygghet jag sökte.I dag tar jag hand om mina tre barn varannan vecka och jag och min nya pojkvän har köpt hus ihop.Vilket han visst får om han vill.Jag är ju som jag.Gick lång tid utan att löpa linan.
Men hade han kommit ännu senare.
[L_RANDNUM-10-999]