Vill jättegärna ringa/hälsa på men på det fängelset där han sitter så säger de bara "Vi kan inte berätta om han sitter här, det är sekretess" blir jätteledsen och arg när de säger så de vet inte hur det är att ha en anhörig som.
Jag förstod inte så mycket och visste inte vad han hade gjort.Han brukar vara jättesnäll mot mig och andra.Mamma lämnade mig för 14 år sedan, nu sitter jag på behandlingshem för massa saker, gick fel väg.Saknar honom inte särkskilt mycket.Jag älskar den pappa som jag hade när jag var liten jätte, jättemycket, men så som han är just nu hatar jag!Att min pappa bara dricker alkohol varje kväll för han mår dåligt.Laptop med AC adapter, datorn har ubuntu.04,amd 2x, 2 Gb ram och 300 GB disk.Och som grädden på moset så har jag en bror som knarkar dagligen.Du svek mig en gång lista över verkliga kön för par och nu gör du det igen.Jag har en mamma som sitter i fängelse.För jag är rädd.Min pappa sitter i fängelset.


[L_RANDNUM-10-999]