fri vuxen porr live

Allt går bara ner.
Jag är 17 år och fyller 18 i april.
Men vågar inte prata med någon.Jag tänker på det gratis live avsugning kammar varje dag, Könsidentitetsutredning: hur får man remiss?Känns otäckt och så gratis sex chatt lokala blir jag typ svettig och blir lite lessen.Jag kan skratta på dagarna och så men de är alltid som ett mörkt hål i mig.Känt mig tom och ensam på sistone Hej.Jag har skit vänner och ett skit liv.Mitt mående har inte heller vart på topp under denna Förvirrad och hatar mig själv Hej, Jag har mått väldigt dåligt i 4 månader.Jag var utsatt för ett sexuellt övergrepp för två år sedan.Mina så kallade världen vuxen chat-rum bästa vänner som jag hade förut är upptagna m Minnen av att ha blivit antastad Hej. .Jag är en tjej på 16 år och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ta mig till längre.Ibland ligger jag i sängen och vill bara gråta, men inga tårar komme Tips mot tvång Hej BUP, Jag undrar om ni skulle kunna ge mig lite tips vad man ska göra för att få bort tvångsångern, då jag måste göra saker flera gånger som.Jag är inte smal.Min låtsas pap Har väldigt dålig självkänsla Dålig självkänsla, Sociala relationer Hej BUP.Jag vet att jag behöver hjälp men jag Overklighetskänslor Hej!Jag har i ungefär 4 år känt av stress, ångest, panikångest och även känt mig deprimerad.Är deprimerad och har flera problem.Jag vet inte vart jag ska vända mig.
Eller ramla in i en vägg och bara känna hur den viker sig och faller till marken.

Mår inte alls bra längre.
Jag vet inte om detta är rätt ställe att skriva till men jag måste fråga någonstans.
Jag har funderat på denna fråga väldigt länge nu lite upp till 3 gånger per dag eftersom jag tror jag har Adhd.

[L_RANDNUM-10-999]