Lindansaren: Hur menar du att politiker skall ha samma kriterier som idrottare?
Här bög kom chatt rum är mina argument efter genomläsning av kapitel.6 i Språkrådets Svenska skrivregler utgåva 2017.
ILL-mallen är något annat, det är lite som att äta kakan och ha den kvar.
Jag funderar på hur det skulle kännas för mig om jag fick se mitt namn medvetet felstavat i offentligheten.Det kan ses som en avgörande faktor att det punktlösa D:et numera är godkänt.20.37 (cest) Nu har jag läst argumenten här.Men att dra det ner till låtar känns som att gå för långt.I vilket fall gör vi hänvisningar från alternativa stavningar som pekar mot föredragen namnform, se tex fallet med Leif.W.Till detta kommer andra som utnyttjar Wikidata, men det finns inget krav på att allt som finns i Wikidata ska ha en artikel i alla Wikipedior eller ens någon Wikipedia.14.11 (cest) Wikipedia ger mig felmeddelanden ikväll.Om vi t ex tittar på exemplet som länkas till ovan tror jag det finns en risk att när en läsare ser texten "Ferrante Teicher (it så kan formuleringen t ex tolkas som att "Ferrante Teicher" är italienare.07.50 (cest) Jag tycker det bör införas, och att vi dessutom bör överväga om det är bra nog att ersätta livet cam voyeur Lsjbot-artiklar, eller om det kan bli det.18.00 (cest) Att Janne har överlåtit rättigheterna till sitt företag och att han vill att det är hans företag som ska attribueras gör visserligen det hela krångligare, men knappas omöjligt.10.36 desi indiska gömda sex (cest) Det var det som var frågan om det inte är någon som har visioner med Svenskt Kulturarv 2018 på Wikipedia så är det också ett svar.När den inte spelats live en enda gång av bandet under 16 år?Kan jag ladda upp planritning till Commons och lägga in i en artikel?Jag har ytterligare en fråga, men jag skapar den under ny rubrik då den skiljer sig en aning.Måste man vara WD-engagerad för att hänga med?Jag tror jag avslutar min del av diskussionen här.Några av frågorna här nedan kan därför vara inaktuella.Rådet gäller hur man enklast hanterar förkortningar av dubbelnamn eller två på varandra följande och förkortade namn.
00.44 (cest) Har vi belägg för att vi får färre besökare?
[L_RANDNUM-10-999]