Han lyfter upp mina slappa ben på sina axlar och lutar sig över mig så att han kan krama mina små flickbröst samtidigt som han knullar mig.
Kort sagt, jag uppför mig som en hora som verkligen gillar det hon gör - om nu sådana finns någon annanstans än i fantasin.
Jag känner hur det fuktiga fingret lämnar min grotta för att vandra tillbaka till min bruna ros.
Gud så ont det gör i rumpan.Han är i sin värld och frågar Älskling var har du farinsocker och grädda.Det är väl inte cam porr på nätet så farligt om Sam bara känner lite.Jag sväljer och tittar vädjande på honom.Äsch jag får beställa mat från vår kvarterskrog.Jag gnyr för varje stöt, men han bryr sig inte utan bara ler och tar det helt i sin egen takt.Så lärorik och så många underbara människor jag träffade.Ja varför inte, jag har ju inte så kul i min ensamhet och en oskyldig flirt blir en extra krydda.Ja så sa jag igår kväll.Jag är ju som en pilsk tonårsflicka.Vi har varit gifta i 20 år och har två underbara barn.Ja jag får prata med min chef.Som i dimma ser jag Per en halvmeter från mig vända sig om i soffan och sova vidare medan jag pressar hans gästs huvud hårt mot mitt bultande våta, kåta kön och stönar högt.Konstigt att jag inte känt någon ågren för vad jag gjorde mot min man betyder han så lite för mig.Det hårda paketet som tydligt känns mot min mage.Nej nu får jag rusa till jobbet för att försöka rädda vad som räddas kan.Brösten gnuggas mot bordsskivan, huvudet hänger, svetten rinner över hela kroppen och det luktade kuk och fitta i hela vardagsrummet.Under det att han sprutar ut sina spermier fortsätter han frenetiskt att stöta i mig, och stannar inte förrän hans vita tjocka sperma började droppa ner på den äkta mattan.Sam masserar omilt min fitta och anus i takt med mina konvulsioner tills jag sjunker ihop halvt medvetslös, oförmögen att röra en muskel.Per avslutar samtalet med ett Ja, bra Jane, man kan alltid lita på dig.Hans ord tänder mig så underbart.
Jag ropar till halvkvävt av lust när jag känner hans hand trycka mot mitt kön genom klänningstyget.
Samtidigt vaknar mitt samvete och jag viskar Snälla Sam inte där, jag vet inte om jag orkar mer och Per kan vakna.


[L_RANDNUM-10-999]