hot gay sex på ett hotellrum

Du ska inte bara bli minst lika öm på stjärten som jag var efter att du smiskat mig.
Cajsa drog upp mig ur sängen, med ett lite omilt grepp i överarmen ungefär som när jag drog in henne i mitt och Lenas sovrum när hon fick smisk första gången som 16-åring.
Dildon är alldeles lagom lång för att nå fram till prostatan.
Öppna ögonen, packa upp!Jag svarade: I like anal sex, licking your pussy and ass and you suck my cock without condom, OK?Hon daskade mig på rumpan.Sedan tog jag tag i hennes fötter, klämde fast min kuk mellan dem och fick henne att runka mig med fotsulorna en chaturbate gratis live-cams stund, något jag gillar skarpt.Cajsas fitta såg ut som vanligt: En liten triangel av kort könshår som slutade ett par cm ovanför clitoris, sedan pedantiskt slätrakad neråt och bakåt till anus.Jag sträckte ner handen i tygpåsen och kände ett litet avlångt, hårt föremål och tog upp det.Det är både smärtsamt och otroligt, porrigt skönt samtidigt.Allt medan dildon snabbare och snabbare penetrerar mitt stjärthål.Det kan bara sluta på ett sätt.Cajsa började smeka min nu fullstyva kuk utanpå byxorna.Precis som hon gjorde när jag tog henne bakifrån i hennes mammas och mitt gemensamma sovrum, och som hon mycket väl visste genom den webbkamera hon hade satt upp var min favoritställning när jag tog Lena bakifrån.Cajsa slappnade av, vilket gör att anus förblir öppet en liten stund efter att jag drog ur fingret.Hur gammal var den yngsta?
Då kör hon in den igen med en kraftig stöt, jag känner hur prostatan trycks till.Jag skolkade från gympan så att inte mina klasskamrater skulle komma med pinsamma frågor.
Din första dask lämnade ett avtryck av handen och gjorde sjukt ont.
Pungen började dras samman krampaktigt, orgasmen kom sköljande och kaskad efter kaskad av varm sperma sköts in i Cajsas trånga fitta.

[L_RANDNUM-10-999]