Det är alltid en ny turné, en ny skiva, en ny sångbok på gång.
Vi hade en stor trädgård runt huset; så stor att alla släktingar fick plats.Jag vill julliajasmin är cam fitta gifta mig med en arabisk flicka som inte bor i Sverige.Han hade lyckats nå Sverige vi kunde komma efter genom familjeåterförening.I Syrien hade jag fyra vänner.Hon skötte inte sin diet, hon åt allt.Jag lever ett liv som jag älskar, för jag kan vara mig själv fullt ut och det är det bästa livet kan.Jag kände lättnad, jag var säker.Nu är vi i Sverige och det måste leda till ett bra liv.Jo, vi har alltid funnits och vi kommer alltid att finnas.Vet hur en skiljer på saker som vi lär oss som är fel eller rätt.Idag är jag säker, men jag känner mig orolig och hjälplös varje gång jag ringer mina föräldrar och inte kan göra något för dem.Ibland bar jag verktygen.I april var jag med ett liveprogram anordnat av SVT, som kanske inte gick så jätte lyckat av min del eftersom jag fick min hittills värsta panikångestattack och glömde bort vad jag skulle säga.Jag hade haft den i två.
Det som jag tycker bäst om med nyheter är att analysera.
Mitt hjärta höll på att hoppa ur kroppen när hon ropade mitt namn bakom mig.
[L_RANDNUM-10-999]