Med enkel bonn-matematik kom jag snabbt fram till den tämligen mänskliga summan tretusensjuhundrafemtio svenska kronor pengar som det inte skulle vara några större problem att hosta upp.
Det var väl bara att tuta och köra, ville han näst intill skänka bort sin samling så fick han väl göra det.
Inte så underligt kanske, sen starten ett och ett halvt år tidigare hade jag haft en resa nästan uteslutande i motvind, röda siffror hade dominerat vid nästan varje månadssummering.Värre för mig som fick stå där med skammen på kinderna.Förutsättningarna låg ändå kvar under tvåsiffrigt vid bomning så var butikens saga över.Redan första tiden fick jag från nyfikna flanörer som snubblade in höra att det var en riktigt sjysst liten bod jag stod skyrim riktiga sexscener laddar sceens i med hel del intressanta prylar i lådor och hyllor.Det skulle bli riktigt skönt.Drygt ett decennium skissade man på att det skulle ta och självklart fanns risken med ett så pass ambitiöst projekt att allt skulle köra ner i diket även den här gången.Jodå, nästan alltid är det väldigt vänliga ord som jag får höra om butiken, mig själv och om skåpet i skyltfönstret.Nu började jag ändå på allvar ifrågasätta om det verkligen var värt gömda sex scandle all denna djävulska uppoffring.Ovan midjan hade en svårdöljbar kulmage bekvämt placerat sig.Hur kommer det här sig nu då?Ibland kändes det som att jag hamnat mitt i det där berömda sållet som skiljer agnarna från vetet.Både paff och ställd av det jag fick höra fick jag bara ur mig några pliktskyldiga fraser om hur mycket jag under åren uppskattat Bengt som människa och hans besök i butiken.Javisst gör jag det, sa jag såklart.Mark Twain Livet slutter ikke lykkelig.
Simone de Beauvoir "Det finnes ingen død sa hun.
[L_RANDNUM-10-999]