Det är bara det att hans kuk är i min hand nu och inte i mitt arschle.
För det gör jag så gärna.Lite fler folk som plötsligt bara fanns där.Han vill ha allt.Kukar är awesome med.Kysser ballarna som hänger högt, fulla och redo att skjuta.Förorten är så ociviliserad.Han luktar som trygghet och kärlek och sex och skratt och leenden.Han har sjuk humor.Säger han och kysser mig igen.Rullar höfterna så där.Det är en penis.Inte för han bryr sig.Så där kungen riktiga homosexuella män att ha sex av dirty talk.En sista projektil av värme över gratis maine chatt hans hand innan han tappar taget och låter sitt huvud falla hjälplöst mot Zains mage.Snusar in i hans hals och knyter mina armar runt honom som jag gör när jag behöver honom.
Mjukt på ett sätt.

Som det är totalt normalt.
Inte bara med händerna och så som vi alltid gör, jag vill ha dig inuti mig.


[L_RANDNUM-10-999]