Idag arbetar han kvar i samma kommun.
Själv klarade han inte sitt åldersrelaterade prov på bandet, på betydligt lägre hastighet.
Brandman Rib/deltid Sexuella anspelningar under min preparandurbildning av instruktörerna på heltidsstationen.När man får sms med penisar hemskickade Det här är inga hjältar!, de är bortskämda, lata, många gånger äckliga gubbar som tror att dom får säga, göra som dom vill eftersom samhället (och tyvärr många tjejer) ser dom som hjältar.Dörren hinner inte mer än att slå igen då den åter öppnas och han knäpper av ytterligare några bilder med motiveringen att de första bilderna inte blev bra nog.Den utländska räddningstjänsten är fortfarande välkommen till övningsfältet.Det är ironiskt att brandmän och befäl beskrivs som modiga när det i själva verket finns så många ynkliga och fega beteenden som tillåter mobbing och härskartekniker.Då reser jag mig upp så häftigt prinsessan nikki camgirl göra bröder och systrar har sex i verkliga att stolen ramlar, säger högt "Vad fan gör du?Som hängde ut den lite var stans.Men ingen agerar, utan man hävdar att en formell anmälan måste göras av den som utsatts.Dessutom var chefen delaktig i mobbingen.Plötsligt hör jag hur toaletten spolar, jag blev jätterädd och satte mig upp i sängen.Värst är de chefer som vet men inte vågar agera.Sagt som gjort så hittade vi mattorna, lade dem utomhus och började elda på dem.Eftersom kvinnor även är sämre på motorer och sånt skulle vi heller aldrig kunna klara av att köra brandbilarna.Vi var de enda som hade rätt.Vi sket iaf i det och fortsatte äta tills när helt plötsligt radion startar igen, nu på en engelsk kanal och mycket högre volym.Dom andra brandmännen skrattar med.När jag berättade för icke-utryckande personal som varit med ett tag sa hen "jaså, det där gamla bastutricket.Det tog två dagar så förstod jag att han hade berättat för stationschefen som förstås blev ännu argare och mer hatisk.Kursledningen kommenterade med "Ah, du har pappa med dig, ja".Fest på brandstationen inkluderade bastande nakna män, även i omklädningsrummet och andra delar.Jag hade minsann "skinn på näsan mig knäcker de inte så lätt.Försöker tvinga med mig in på sitt rum.
Han hängde ut mig för de andra när han ansåg att jag hade gjort fel eller bara retat upp honom, försökte få mig att misslyckas på övningarna.
Jag ber personen som ska hatnera mitt rullbandstest at ta ner tavlan för jag vill inte titta på ett par bröst när jag går rullbandstestet.


[L_RANDNUM-10-999]