Vet att det är dubbelmoraliskt.
Efter en månad blev jag gravid.
Du undrade hur du ska göra natten då du gift dig för att personen du gift dig med inte ska märka att du haft sex.
Han kysste mig och sa att vi kunde vänta tills jag var redo.Och när jag väl kände det så förstod jag inte vad om hände.Men det är så vi har det.Jag har vänner som ångrat rycka öppna chat-rum killar de legat med.Utifrån det du skriver förstår jag att du har många funderingar kring sex, och framförallt din helt gratis verkliga datum nude video-chat-rum "oskuld" och hur din familj förhåller sig till den.När vi gifte oss så var vi så utmattade på bröllopsnatten och jag var så nervös så det var så mycket känslor att det gick inte.Det gjorde så himla ont och jag vågade inte försöka.Han var försiktig och lugn och han såg alltid gratis telefon chat för sex chat dejting fetischer till att jag blev våt innan han tryckte in den och viskade att jag skulle slappna.Det har ingenting med min religion att göra, då vi är i en kultur där i bestämmer själva över våra egna kroppar.Vi var förlovade i tre år och sedan gifte vi oss.Sen har jag alltid varit en sån som vill ha en riktig bröllopsnatt.Men numera följer ingen dessa traditioner.Två månader efter bröllopet var jag redo och tänkte 'oh gud vad har jag missat!'.".Första natten var jag nervös och han märkte det.Slutligen vill jag tipsa dig om att det finns möjlighet för dig att få en samtalskontakt där du kan få prata mer om dina funderingar kring det här, till exempel skolkuratorn eller kuratorn på ungdomsmottagningen nära dig (kolla för att se exakt vilken du ska.
Det har ingenting med religion att göra som många tror." "Jag blev bortgift som 17-åring.Du kan kolla deras hemsida, den hittar du här: du undrar också om en gynekolog kan se på dig om du har haft sex eller inte, på det svarar jag nej.
Med det menar jag inte nödvändigtvis att du måste ljuga, men vem eller vilka du har haft sex med är din ensak och inget som någon annan har rätt att få veta av dig.
Jag hoppas att du har fått svar på dina frågor, och du är alltid välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor eller funderingar.

[L_RANDNUM-10-999]