Nr 155: Varje gång jag hör hennes röst i gratis live vuxen cam chat radio eller liknande stänger jag av!
Nr 170: Hon gjorde så att jag psykiskt skulle må dåligt.
Läs mer, fler nyheter.Nr 36: Pojkarna på min årskurs sparkade mig i knävecken för att få mig att falla ihop Nr 35: Jag kallades för fula ord, lämnades utanför gruppen och blev slagen och sparkad och förföljdes på skolvägen.Nr 78: Jag gick in i någon form av känslokoma.Jag raderade mina konton på internet när elaka meddelanden började trilla in i inboxen Nr 89: Han brukade dagligen komma alltför nära mig Nr 88: Jag började isolera mig.Nr 123: Det var blickarna som var de värsta och viskningar när man gick förbi i korridorerna.Nr 116: Jag blev sexuell trakasserad av en äldre chef Nr 115: Hon negligerade mig fullständigt.Nr 144: När vi umgås så glömmer jag bort allt dåligt och mitt liv ljusnar lite mer.Nr 85: Jag tog ena handsken och gav honom en örfil med all kraft Nr 84: Om de dessutom hade bästa live-cams sex fått veta att jag var homosexuell vad skulle de ha gjort?Mötet som vände upp och ner på livet.Jag visste att det snackades skit bakom ryggen på mig.Nr 159: Papperstussar med inskriften 'till din bh' kastade i huvudet.
Nr 87: Jag är både stark och modig, och det tack vare musiken.The Wireless Communication programme focuses on the physical and lower layers of wireless communication.
Nr 93: Om dessa mobbare bara visste hur dåligt jag mått under alla dessa år Nr 92: Jag var en satans hora för att jag en dag hade på mig en t-skjorta Nr 91: Det var jag som tog ut min ångest på henne.
Nr 106: Det hände på mitt arbete och det var vuxna människor som gjorde det.

[L_RANDNUM-10-999]