titta på riktiga bror

Tillsammans med många fantastiska människor byggde vi utställningen under dagen.
Han kommer hit för klippning om några veckor och det ser jag fram emot.
Om du ser henne ring, belöning utlovas!Anna Olin, Loppan och Simba efterlyses!Malcolm är ännu något okoncentrerad när han går i koppel och har svårt att hålla linjen, det blir gärna lite rörigt.Jag blev väldigt glad att Fairy fick ett excellent med.Att Holmström, som uppenbarligen personlighetsförändrats, nu tio år senare kommer ihåg fel, är inte märkligt.Just nu är jag mycket tveksam till Claires dräktighet, kanske jag missade rätt dag att para henne på, hon var aldrig riktigt flirtig.Han är kastrerad och öronmärkt med nr: 7123E.Om det finns en möjlighet att låta tiken som börjar valpa vara kvar sexiga chatta med elieen där hon är låter jag henne vara det.När Chefen för Ostkustens Örlogsbas (C ÖrlbO) sände in observationsrapporten till ÖB stämplades den som kvalificerat hemlig (KH).Han är fyra.Man känner igen honom på att han har rejäla ärr på magen och ena låret - han har blivit riven av en annan katt när han var liten.I går gjorde jag dock ett ryck, badade och putsade på Malcolm och Clyde och grovklippte Marie.Jan Nilsson, Smilla är borta!
27 april Det är verkligen tur att ingen filmar på baksidan av vårt hus när jag släpper ut valparna i den stora rastgården!Har du sett Busen eller vet vad som hänt honom - vänligen kontakta oss!
Cimba är en trevlig utekatt.
Jag låg med min hand vid hennes svans och kunde därmed följa valpens väg ut till den extra handduken som jag hade lagt under Clara.

[L_RANDNUM-10-999]